Krapulan Hoito

Kun vahinko on päässyt tapahtumaan

Krapulan HoitoVahinko ei myöskään aina tule kello kaulassa, kuten sanotaan. Aina ei ole mahdollista valmistautua rankkaa iltaa varten ja chlorellat jäivät tankkaamatta. Aamulla täytyy löytyä nopea fixi helpottamaan oloa mutta rauhoitu ensin, peliä ei ole vielä menetetty.

NESTEYTYS

Ensimmäinen asia mitä herätessä tulee luonnostaan tehtyä on sännätä juomaan vettä, mikäli voimat vain suinkaan riittävät. Kroppa on kuivunut illan ryminöissä ja nestettä on saatava takaisin kehoon, ja mikä tärkeintä: se täytyy saada imeytymään hyvin. Ensimmäinen vinkki tulee Suomen ruoka-guru Jaakko Halmetojan suusta:

Krapula-aamuina kaipaamme suolaa. Mitä teemme? Menemme pitsalle tai hampurilaiselle. Sen sijaan voisimme juoda lasillisen veteen tai mehuun sekoitettua puhdasta suolaa. Uskallan väittää, että saat siitä paremman olon - Jaakko Halmetoja

Vinkissä on paljon mutta ylläpito ei ole täysin samoilla linjoilla Halmetojan kanssa ja tietää kuinka suuri merkitys krapulapizzalla on yrittäessä palata elävien kirjoihin ja Krapula.net suositteleekin klikkaamaan Pizza Onlinen oitis auki hädän iskiessä. Ennen kuin ryntäät pan-suola purkillesi on syytä painottaa, että suolan laadulla on ehdottoman suuri merkitys tässäkin tapauksessa. Osta siis vähintään marketista tai luontaistuotekaupasta parasta löytämääsi käsittelemätöntä merisuolaa tai tilaa laadukkaimmat suolat netistä.

Unohda kaiken maailman gatoraidien ryystäminen, sillä paras nesteyttäjä löytyy jälleen luonnosta. Lisätietoa kookosvedestä.

Lepo

Usein krapula on niin kova, ettei kykene edes nousemaan pystyyn hoitaakseen nesteytystä kuntoon ja tuolloin on parasta panostaa kunnon lepoon. On kuitenkin suositeltavaa hoitaa kroppa kunnon nesteille yllä olevilla ohjeilla heti ensimmäisenä aamulla herätessä ja mennä vasta sen jälkeen takaisin lepuuttamaan ja antaa kehosi korjata aiheuttamasi vahinko. Tämä tietenkin sillä varauksella, että sinulla on tämä yleellisyys käytettävänä, etkä ole vaikkapa töihin suuntaamassa olojesi kanssa!

Loiventava

Jokseenkin kyseenalainen vinkki mutta kyllähän se todettava on, että toimii. Usein kysyy luonnetta aloittaa päivä korkkaamalla uusi pullo, sen jälkeen kun olet juuri herännyt elämäsi huonoimmasta kunnosta tuon saman aineen johdosta. Tasoittavan ottamalla toden totta vain välttelet väistämätöntä, varsinkin jos sorrut ryyppäämään koko päivän, ja siitä seuraavan. Edessä ei voi olla kuin infernaalinen krapula, jonka korjaamiseen muut sivun vinkeistä tuskin enää auttavat.

Paras tapa kohdata krapula on ottaa luonnon tehokeinot puolellesi ja antaa kroppasi hoitaa ajan kanssa rappiotilasi kuntoon.